Trådar Sundsvall

TRÅDLYFTALLT DU BEHÖVER VETA OM TRÅDLYFT

Boka här:                   

TRÅDLYFT GER NATURLIGA RESULTAT

                             
Vill du uppnå naturliga resultat med estetiska behandlingar och önskar ett ansiktslyft utan att genomgå kirurgiska ingrepp? Då kan trådlyft passa dig.
Många kunder blir väldigt nöjda med resultatet.

Trådlyft är ett av våra mest populära behandlingsalternativ då det kommer till att föryngra och strama upp hud. Tack vare ständig produktutveckling har kvaliteten förbättrats.
Dessutom har större medvetenhet bland kunder bidragit till att icke-legitimerade behandlare valts bort till förmån för legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal.

Trådlyft är inte tidskrävande. Det tar oftast inte mer än 45 minuter för att förbättra ditt utseende avsevärt. Därtill syns resultatet direkt efter utförandet. Och det bästa av allt är att resultatet förbättras över tid. Du kommer märka hur din hud känns mer och mer stram och fyllig med tiden. Hållbarhetstiden är normalt upp till 24 månader, men ålder och livsstil med t.ex. rökning eller mycket intensiv träning kan förkorta denna tid. Genom att göra en ny behandling med Trådlyft, en så kallad ”touch up” efter några månader, så ökar hållbarheten för resultatet avsevärt.
                                                      

MED TRÅDLYFT KAN DU FÖRYNGRA OCH STRAMA UPP DIN HUD

Det förebygger samtidigt åldersrelaterad kollagenförlust. Vanliga användningsområden är kind, käklinje, hakpartiet/dubbelhaka, mage och överarmar. 

UPPNÅ ETT ANSIKTSLYFT MED NATURLIGA RESULTAT

                             
Trådlyft är som ett mindre ansiktslyft för den som önskar naturliga men märkbara resultat. Det är inte ett ansiktslyft med kirurgi men ger ändå en fin effekt genast, dock ej som ett kirurgiskt ingrepp.
Man kan med fördel kombinera av måttlig mängd fillers och trådlyft vilket oftast ger bäst resultat.
Trådarna tas upp av kroppen inom 9-10 månader och genererar kroppseget kollagen och elastin. Resultatet kan därför förväntas hålla i ca 2 år. Själva ingreppet tar inte mer än 45 minuter.

                                   

ÄR TRÅDLYFT FÖR DIG?

                             
En bra kandidat för trådlyft är allt emellan 30-60 så det hela beror snarare på hudkvalitet än ålder. För bäst resultat ska det finnas tillräckligt med elasticitet kvar i huden för trådarna att kunna arbeta utan allt för stor påfrestning.
För mycket underhudsfett resulterar i sämre resultat men alla som får trådar kan dra nytta av kollagenboosten som sker.
Tidigare sjukdomshistorik är en viktigt faktor, framförallt inflammatoriska t.ex. (reumatism). Samma sak gäller andra så kallade autoimmuna sjukdomar (sjukdomar där kroppens egna immunsystem orsakar överkänslighet och inflammation). Här finns risk att trådarna orsakar svullnad och stötts bort.
Därtill måste man förstå att trådlyft inte ersätter kirurgiskt ansiktslyft så är man ute efter att markant ändra sitt utseende är trådlyft inte det rätta valet.
Trådlyft ska snarare ses som en behandling som bromsar hudens åldrande, stramar upp trött hud och skapar lyster och elasticitet långsiktigt och med mer naturliga resultat.


Hur går behandlingen till?

Först får patienten en bedövande spruta som man sätter på flertal punkter i området man ska behandla.
Man fäster tråden med en hulling i ena änden, drar lite i tråden, och fäster genom en hulling även i andra änden.
Trådarna lyfter huden och ökar dess elasticitet. Trådarna är biologiskt nedbrytbara och används inom kirurgin för att sy inre organ. Effekten sitter i cirka två år.
Det är ett helt ofarligt ingrepp.
De tunna trådarna lyfter huden och ökar hudens elasticitet. Trådarna som förs in i huden är tillverkade av det vävnadsvänliga ämnet polydioxanon (PDO). PDO trådar är väl kända inom den medicinska branschen, och används inom kirurgi för att sy i inre organ.

Detta är ett modernt och säkert alternativ till plastkirurgi. Efter en behandling med Trådlyft slipper du ärr och lång återhämtningstid.
Det behandlade området kan för vissa kännas svullet direkt efter behandlingen. Man kan få blåmärken och har fått en bedövning liknande tandläkarbedövning så den känslan kan man ha kvar några timmar efteråt.
Många kan återgå till vardagliga sysslor direkt efter behandlingen med Trådlyft.

FINARE TRÅDAR UTAN HULLING

Vill du bara ha en hudförbättrande effekt, utan själva lyftet, då är denna behandling för dig. 
T.ex. strama åt huden på magen efter en graviditet, eller i ansiktet. Här sätter man många mindre nålar (20-30 st)med trådar som stimulerar hudens eget elastin och kollagen. Fin hudförbättrande behandling där resultatet kommer eftersom.Varmt välkommen att boka din tid hos oss för trådlyft på Sundsvalls Estetik Center.

Boka här: