Mesoterapi Sundsvall

Dermapen4 i Sundsvall

Boka här:

Vad är microneedling?

Microneedling är kan man säga likvärdigt behandlingen Dermapen4 /Dermapen 4 eller Mesoterapi.

Microneedling är en behandling som tillför huden multivitaliserande näringsprodukter i form av en cocktail av vitaminer, hyaluronsyra, antioxidanter, mineraler och allt din hy behöver för att hålla sig spänstig och frisk


Denna information nedan kan man applicera på flera behandlingar, både Mesoterapi samt Microneedling/Dermapen4
I samråd med din behandlare bestämmer ni vad som fungerar bäst för just din hud.

På Sundsvalls Estetik Center anvönder vi Dermapen4 som vårt microneedling-redskap. Det är top-notch och bättre redskap finns inte i branchen. Med den använder man små nålar för att föra ned produkt i huden.
Redan vid första behandlingen märks skillnad; rynkorna reduceras, hudtonen förbättras, pigmenteringen minskar och huden återfuktas på djupet och blir spänstigare. Hud förnyas och behöver motion kan man säga. Och precis som vid fysisk träning ser man resultaten i huden efter att man börjat jobba med den och det gått några månader så att cellförnyelsen triggats igång.
Huden behöver "träna" och t.ex hudcellen melanocyten behöver påminnas om att inte agera så mycket så att man får ojämna pigmenteringar.
Hud är intressant och en hel vetenskap.
Denna behandling är perfekt för trött och uttorkad hud. Vi erbjuder behandlingar för hela ansiktet samt händer, hals och dekolletage.

Microneedling/Dermapen4/Mesoterapi är en skonsam och mycket effektiv anti-age-behandling.

Behandlingen består av multipla injektioner i det ytliga hudlagret dermis (epidermis) med en mycket tunn nål. Genom ytliga injektioner tillförs små mängder av den vitaliserande vitamincocktailen i huden och stimulerar cellförnyelse. Ämnena tas upp i hudens alla tre lager och förutom att återfukta, förebygga och återställa, korrigerar den även hudens struktur. Förbättrar din hudkvalitet. Direkt efter behandlingen kommer du att märka resultat, men det slutgiltiga resultatet kommer du att se efter ett par veckor.
Med denna teknik kan man föra in aktiva substanser förbi den hud- barriär som de flesta kosmetiska produkter inte tränger igenom. Redan själva processen med stickande är bra för hudens ombyggnad, och lämpliga kombinationer av aktiva ingredienser möjliggör att uppnå fina resultat på kort tid.
Huden vitaliseras och blir friskare samt får en naturlig fuktighet, lyft och spänst. Man kan även behandla övriga delar av kroppen och även celluliter.
Microneedling ger särskilt goda resultat hos personer med hud som förlorat sin fasthet och lyster.
Med denna metod kan man förbättra hudens tillstånd på ett icke-kirurgiskt sätt.
Speciella cocktails med höga halter av biologiskt aktiva ingredienser används för att föryngra, normalisera, revitalisera, fukta, tonisera, minska pigmenteringar och djupa veck.

Vi rekommenderar:

Tre behandlingar för att få full effekt: en behandling varannan vecka.
Underhållsbehandling för att bibehålla effekten en gång var tredje månad.

Behandlingens tid

40-60 minuter

Oönskade bieffekter som kan uppstå:

  • lindrig smärta under behandlingen.
  • rodnad, svullnad – inträffar direkt efter behandlingen, det är normalt.

Kontraindikationer för microneedling:

  • allvarlig allergi.
  • graviditet, amning.
  • diabetes
  • inflammation i huden, aktiv herpes i området.
  • hud som dåligt tolererar injektioner, t.ex. på grund av hudsjukdom.
  • cancersjukdom
  • användning av blodförtunnande läkemedel

Kom till oss och få glödande levande hud som strålar.
Välkommen till Sundsvalls Estetik Center:

Boka här:
Dermapen 4